Advies op maat

Het is ook mogelijk om mij te benaderen voor advies en persoonlijke kruidenmengsels. Dit zal  kleinschalig zijn.

Deze adviezen zijn voornamelijk bedoeld voor lymepatiënten. Ik richt me vooral op de hoofdklachten die vermeld staan op de lyme-symptomenlijst.  Zie het document op de pagina "overige".

Via het contactformulier kan je een berichtje met je telefoonnummer sturen naar mij. Daarna zal ik je bellen en een afspraak inplannen. Deze zal bijvoorkeur bij mij thuis plaatsvinden in Exloo, eventueel via beeldbellen, skype of facetimen. Vooraf stuur ik je een digitale intakelijst, die je digitaal retourneert of meeneemt naar het eerste consult. Dat zal maximaal 1 ½ uur duren, bij vervolgconsulten zal de tijdsduur aangepast worden aan de behoeft.

Voor vragen kun je uiteraard ook het contactformulier invullen.

Ik hoop je in de toekomst te mogen ontmoeten.

Carina

Met de paplepel ingegoten

Ik ben in de gelukkige omstandigheden geweest om enorm veel van mijn moeder en buurvrouw te hebben mogen leren. Beide dames waren heel veel in de natuur en hadden een schat aan kennis over de (medicinale werking van) planten. Ik heb dit spelenderwijs meegekregen. Mijn moeder was tevens zeer goed medisch onderlegd en de buurvrouw had een schat aan atrologische kennis. Ik zoog dit alles op als een spons. In de loop der jaren heb ik die kennisgebieden voor mezelf vergroot. 

Natuurlijk gebruikte ik vroeger ook vaak “oma-middeltjes” tegen diverse kwalen. Sinds ik chronisch de ziekte van Lyme heb moest ik zoveel chemische middelen slikken, dat ik daar enorme weerstand tegen kreeg. Ik ben op zoek gegaan naar alternatieven. Eén daarvan was het veel vaker gebruiken van planten, in welke vorm dan ook. Ik ben in eerste instantie mijn eigen proefkonijn geweest. In de loop der tijd zijn de mengsels, tincturen en kompressen uitgekristalliseerd.