Advies op maat

Het is mogelijk om mij te benaderen voor advies en persoonlijke kruidenmengsels. Dit zal  kleinschalig zijn.

Mijn kruiden- en voedingskennis gebruik ik graag in combinatie met mijn kennis over het menselijk lichaam. Samen met de intakegegevens kan ik veel mensen helpen met uiteenlopende lichamelijke klachten.

Mijn adviezen zijn ook bedoeld voor lymepatiënten. Ik richt me vooral op de Lyme hoofdklachten die vermeld staan op de lyme-symptomenlijst.  Zie het document op de pagina "overige".

Via het contactformulier kan je een berichtje met je telefoonnummer sturen naar mij. Daarna zal ik je benaderen. Deze afspraak kan bij mij thuis plaatsvinden in Exloo, of via beeldbellen, skype of facetimen.

Vooraf stuur ik je een digitale intakelijst, die je digitaal retourneert of meeneemt naar het eerste consult. Die zal maximaal 1 ½ uur duren, bij vervolgconsulten zal de tijdsduur aangepast worden aan de behoefte.

Ik mag geen geld vragen voor mijn diensten, maar je kan me altijd blij maken met planten, zaden, grondstoffen voor mijn kruidenproducten, mond-op-mond-reclame etc.    

Zo help jij mij en ik jou!

Voor vragen kun je uiteraard ook het contactformulier invullen.

Ik hoop je in de toekomst te mogen ontmoeten.

Carina

Met de paplepel ingegoten

Ik ben in de gelukkige omstandigheden geweest om enorm veel van mijn moeder en buurvrouw te hebben mogen leren. Beide dames waren heel veel in de natuur en hadden een schat aan kennis over de (medicinale werking van) planten. Ik heb dit spelenderwijs meegekregen. Mijn moeder was tevens zeer goed medisch onderlegd en de buurvrouw had een schat aan atrologische kennis. Ik zoog dit alles op als een spons. In de loop der jaren heb ik die kennisgebieden voor mezelf vergroot. 

Natuurlijk gebruikte ik vroeger ook vaak “oma-middeltjes” tegen diverse kwalen. Sinds ik chronisch de ziekte van Lyme heb moest ik zoveel chemische middelen slikken, dat ik daar enorme weerstand tegen kreeg. Ik ben op zoek gegaan naar alternatieven. Eén daarvan was het veel vaker gebruiken van planten, in welke vorm dan ook. Ik ben in eerste instantie mijn eigen proefkonijn geweest. In de loop der tijd zijn de mengsels, tincturen en kompressen etc. uitgekristalliseerd.

En inmiddels is ook de doelgroep uitgebreid. Ik krijg nu allerhande vragen voorgelegd, waar ik ook een breed scala aan produkten voor kan maken. Voor mij is kleinschaligheid en daardoor kunnen werken op maat zeer belangrijk. Tenslotte ben ik zelf chronisch ziek en heb ik maar een mini potje energie op een dag, die ik met liefde gebruik voor mijn passie!