Samenwerking met

Teek the Day

Mijn producten zijn samen met die van Regina Soetens ontstaan, oprichtster Teek the Day. Alles vormt één groot geheel, maar ieder onderdeel is uiteraard ook los te gebruiken.

Teek the day biedt chronische lymepatiënten en hun mantelzorgers een kort verblijf aan in een rustige, natuurlijke, huiselijke omgeving. Teek the day biedt een programma aan waarbij kennis gemaakt kan worden met diverse aspecten die bij kunnen dragen aan een stuk herstel.

Ik wil je zeker uitnodigen ook Regina's website te bekijken en zo een idee te krijgen van het gehele project.  https://www.teektheday.nl/

Samenwerking met

Stichting tekenbeetziekten

Samenwerking met

C.A. Schroeter, Dr, MSc

lyme arts

Stichting Tekenbeetziekten richt zich voornamelijk op het bevorderen van onderzoek op het gebied van tekenbeetziekten én op fondsenwerving om dit onderzoek te financieren. Daarnaast wil Stichting Tekenbeetziekten contacten met aanverwante en belanghebbende organisaties onderhouden.

Ik ben sponsor van hen geworden. Je zult de informatieve flyers en posters van de stichting op mijn beurzen, lezingen en markten e.d. altijd tegenkomen. Uiteraard kan ik verdere informatie over hen geven. Mijn boek lyme style wordt op hun site onder de aandacht gebracht. https://www.tekenbeetziekten.nl/sponsors/

Belangstelling om zelf vrijwilliger, sponsor  of donateur te worden? Kijk dan op: https://www.tekenbeetziekten.nl/kom-in-actie/

Mevrouw C.A. Scroeter is mijn eigen Duitse arts. Zij heeft buitengewoon veel verstand van de ziekte van Lyme, co-infecties en de samenwerking van alle systemen in je lijf. Zij beveelt mijn boek aan, omdat Dr. Scroeter vindt dat je niet alleen de lyme moet aanpakken, maar het totale functioneren van de patiënt in ogenschouw moet nemen. Zij heeft onderstaande tekst geschreven op de achterkant van mijn boek lyme style.

Om chronische ziektes te kunnen behandelen is een total approach nodig. Hierbij is onder andere onderzoek naar infectieziektes en dysbiose van de darmen noodzakelijk. Ook wordt aandacht aan het immuunsysteem besteed betreffende allergieën en sensibilisaties. Leefstijl, voeding, sport en relaxatietechnieken worden aangepast. Deze therapie strategieën zijn voor de behandeling van chronische ziektes waaronder Lyme  een" must". Dit boek geeft u inzicht en inspiratie om verbetering in uw situatie mogelijk te maken.

 

Samenwerking met

Ina en Rob

Samenwerking met bloedwaardentest.nl

Mijn lieve vrienden hebben mij enorm geholpen. Ina heeft mijn hele boek lyme style gecorrigeerd.

Rob heeft de foto op de homepage en ook mijn portretfoto gemaakt.

Wil je nog meer geweldige foto's zien van Rob ga dan naar https://geckophoto.zenfolio.com

Dank jullie wel voor al het werk!

Bloedwaardentest is de grootste leverancier van bloedonderzoek voor particulieren. Zij zijn aangesloten bij de branchevereniging NVvPG.

Zij werkt met gecertificeerde laboratoria samen. Het is mogelijk om als particulier zelf rechtstreeks een onderzoek aan te vragen zonder verwijsbrief van een arts. Dit gaat dan wel op eigen kosten en niet van uw eigen risico. Lees mijn artikel https://www.lyme-style.com/blogs-en-nieuwtjes/blog-over-lyme/403208_een-tekenbeet-en-dan over wat je kunt doen als je een tekenbeet hebt opgelopen en welke testen dan mogelijk zijn bij:  https://www.bloedwaardentest.nl/?ref=carinavanwelzenis