PR voor Lyme markt 2022 Exloo

23 april 2022 de allereerste lyme markt in Nederland (of misschien wel wereldwijd?). Voor heel wat kranten, nieuwsbrieven, radio en tv een boeiend item! Tof dat deze doelgroep van minstens 1,5 miljoen mensen in Nederland, eindelijk in de schijnwerpers komt te staan. Media bedankt voor jullie hulp.

Lees meer »

Lyme markt op 23 april in Exloo

Van de ziekte van Lyme heeft iedereen wel eens gehoord. Enkelen hebben er van dichtbij mee te maken. Helaas worden zo'n miljoen mensen per jaar in Nederland gebeten door een teek. Waarvan rond de 27.000 mensen de ziekte van Lyme krijgen. Het werkelijke aantal is echter veel hoger. Deze cijfers zijn de geregistreerde gevallen. Het vermoeden is dat 1 op de 5 nederlanders nu Lyme heeft, maar mogelijk zelfs 1 op de 3 mensen! 

Lees meer »

kleine maaltijden bij Teek the Day mogelijk

Er werd ons regelmatig in deze coronatijd gevraagd, of naast het verblijf in onze B&B 't Rond Bargie, het ook mogelijk was om iets bij ons te eten. De reguliere gasten krijgen bij ons een uitgebreid ontbijt en voor het diner verwezen we hen steeds door naar de horecagelenheden in Exloo die afhaalmogelijkheden hadden.

Lees meer »

lyme style is een levensstijl voor lymepatiënten

Als chronisch lymepatiënt, ik gebruik het woord lymie, heb je periodes dat het slecht, beter en goed met je gaat. Iedere periode bepaalt ook hoeveel ruimte je in je hoofd hebt om na te denken over iets. De teksten en tips in mijn boek lyme style liggen misschien soms voor de hand, maar zijn toch handig om over na te denken en misschien toe te passen. Helpt het niet dan schaadt het ook niet. Verwacht geen medische route die beschreven wordt, maar wel goedkope ideeën die de randvoorwaarden om tegen de Lyme te vechten doen versterken. Ik hoop dat je regelmatig denkt: Oh, dat ga ik eens proberen.

Lees meer »

De week van de teek en de promotie van het boek lyme style

De week van de teek, gepland van 6 tot en met 10 april, wordt uitgesteld naar de week van 22 tot en met 26 juni. De geplande activiteiten kunnen door de nieuwste coronamaatregelen niet doorgaan. Deze week wordt georganiseerd door een grote groep landelijke samenwerkende organisaties.

Lees meer »

boek lyme style bij omroep Assen

Als voorbereiding op de week van de teek had in vanmorgen een interview met omroep Assen. Gert van Enk stelde mij leuke vragen en ik kreeg alle tijd om ze te beantwoorden. Er kan tenslotte geen genoeg aandacht worden besteedt aan de ziekte van Lyme.

Lees meer »

Boek lyme style bij boekhandel Vermeer in Emmen

Sinds maandag 8 maart liggen er enkele exemplaren van het boek lyme style bij boekhandel Vermeer in Emmen. Bij de afdeling "ziektes" kan je het boek inkijken en uiteraard kopen. Het boek is zeker ook nuttig als je net gebeten bent en wilt voorkomen dat de Borrelia bacterie verder grip op je krijgt. En toch al wat langer aan het kwakkelen met je gezondheid? Dat is dit boek een MUST.

Lees meer »

Lyme style op wandel- en fietsbeurs

Carina van Welzenis staat op de wandel-en fietsbeurs 2020 in Utrecht met het boek lyme style, voor chronische lymepatiënten en hun mantelzorgers. Wil je jouw exemplaar laten signeren? Dat kan natuurlijk! Kom dan naar hal 3 stand B02, 4e kraam links na de ingang. Ik ben benieuwd wie de eerste is.

Lees meer »

Lyme tisane labels zijn binnen!

JOEPIE!De labels van mijn lyme tisanes zijn binnen.......plakken maar!Goed werkende medicinale kruidenmixen voor 20 hoofdklachten bij de ziekte van lyme. Binnenkort meer nieuws!Per 2 maart te koop via mijn website.

Lees meer »

Drie dagen boek lyme style flyers uitdelen

Dagje gezellig uit  op de tuin en sfeerbeurs in Groningen om tuinideeën op te doen. Na de garderobe krijgt de bezoeker enthousiast een flyer aangeboden van mijn boek over lyme. De mensen schrikken soms best wel van zo'n serieus onderwerp aan het begin als ze een leuke beurs gaan bezoeken. Ik excuseer me soms::  "Dat ik ook er niets aan kan doen dat ik aan het begin van de beurs een stand heb gekregen, maar dat ik ze een leuke dag toewens."

Lees meer »

boek lyme style op de gezondheidsbeurs

Er is op de gezondheidsbeurs in Utrecht veel belangstelling voor het boek lyme style. Mensen zijn geïnteresseerd in de oefeningen, suggesties, ideeën en recepten die het boek biedt. Veel ervaringen worden met ons gedeeld. Honderden flyers zijn enthousiast aangenomen. En er zijn leuke contacten gelegd voor de toekomst. Een prima eerste dag. Op naar morgen, maar eerst lekker bijslapen.

Lees meer »

Carina van Welzenis op gezondheidsbeurs

Donderdag 6 februari t/m zondag 9 februari sta ik met mijn boek lyme style op de gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Als je mijn boek wilt inzien en kopen dan kan dat in hal 1 stand E40. En signeren kan natuurlijk altijd! Tot snel.

Lees meer »

Lezeres zoekt schrijfster boek lyme style

De krant Het dagblad van het Noorden biedt lezers de mogelijkheid om via de rubriek miniman antwoorden op hun vragen te krijgen. Via verschillende wegen ben ik benaderd dat "ik gezocht werd.." Dank daarvoor! Zie ook het eerste kopje uit het artikeltje hiernaast.

Lees meer »

Boek te koop bij Snijders in Wachtum

In het Drentse boerenleven is de kans groot dat je in aanraking komt met een tekenbeet. Als je pech hebt kan je chronisch lymepatiënt worden. Dan kan dit boek veel ondersteuning bieden in een stuk herstel. Vanaf  27 januari 2020 liggen er een paar exemplaren van het boek lyme style te koop bij Snijders het adres voor boerderij, dier en tuin in Wachtum. Haal het in huis zou ik zeggen.

Lees meer »

Carina van Welzenis in de krant Het dagblad van het Noorden

Een artikeltje in de krant, wie droomt daar niet van? Ik wel hoor, maar ik had niets kunnen vinden. Toen een dame van mijn hydrotherapie vol trots vertelde dat ze mij in de krant had zien staan. Vervolgens kreeg ik dit artikel in handen. Het Dagblad van het Noorden had een stukje geplaatst maar met welke verschijningsdatum (rond 14 januari 2020) heb ik helaas niet kunnen achterhalen. Het is wel een mooi artikel over het boek lyme style.

Lees meer »

boeklezers.nl tipt hun sociale lezers

Fijn om te bemerken dat het boek wat ik geschreven heb zo wordt opgepikt en gepromoot door derden. Ik hoop dat ik met dit hulpboek veel mensen mag inspireren en een klein stukje kan bijdragen aan het herstelproces van de chronische lymepatiënt of van hun mantelzorgers.

Lees meer »

hoveniers vakblad tipt over mijn boek lyme style

Erg leuk om te zien dat het vakblad voor hoveniers aandacht besteedt aan mijn boek. Het is altijd goed om te weten wat je zelf allemaal kunt doen naast de reguliere medische weg. En hoveniers zitten natuurlijk wel een beetje in een gevarenzone met hun werk. Wie weet mag mijn boek iemand een beetje op weg helpen. Dank jullie voor de aandacht!

Lees meer »