Wie is Carina van Welzenis?

Ik, Carina van Welzenis (1967) ben getrouwd en moeder van vier twintigers. Sinds 2016 weet ik dat ik zelf chronisch lyme heb en dat het al sinds de kleutertijd aanwezig is. Ik ben HBO opgeleid en heb veel kennis over de medische wereld, voeding en de fytotherapie. Ik heb altijd een bruisend leven gehad. Door de chronisch lyme ben ik veel kwijt geraakt: vrienden, mijn eigen bedrijf, een leuke baan, mijn droomboerderij, inboedel et cetera.

De jarenlange weg door de reguliere en alternatieve medische wereld is  mij zeker bekend. Na alle pijn, verdriet en frustratie ontstond er ruimte om na te denken en intensief bezig te gaan met mijn eigen herstel, wat mij alle energie kostte. Ik sloeg een positieve weg in en ontdekte vele toepasbare mogelijkheden. Met de acceptatie dat er zeker veel beperkingen zullen blijven heb ik leren leven. 

Met een strak voedingsschema, een goed gepland weekschema, stressreductie en voldoende balans tussen rust en activiteit red ik het om de dagen weer zinvol te kunnen invullen.