Wie is Carina van Welzenis?

Carina van Welzenis (1967) is getrouwd en moeder van vier twintigers. Sinds 2016 weet zij dat ze zelf chronisch Lyme heeft en dat het al sinds de kleutertijd aanwezig is. Carina is HBO opgeleid en heeft veel kennis over de medische wereld, voeding en de fytotherapie. Zij heeft altijd een bruisend leven gehad. Door de chronisch Lyme is zij veel kwijt geraakt: vrienden, haar eigen bedrijf, een leuke baan, haar droomboerderij, inboedel et cetera.

De jarenlange weg door de reguliere en alternatieve medische wereld is haar zeker bekend. Na alle pijn, verdriet en frustratie ontstond er ruimte om na te denken en intensief bezig te gaan met haar eigen herstel, wat haar alle energie kostte. Zij sloeg een positieve weg in en ontdekte vele toepasbare mogelijkheden. Met de acceptatie dat er zeker veel beperkingen zullen blijven heeft zij leren leven. 

Met een strak voedingsschema, een goed gepland weekschema, stressreductie en voldoende balans tussen rust en activiteit redt ze het om de dagen weer zinvol te kunnen invullen.