Reactie plaatsen

Reacties

Marieke
een jaar geleden

Lieve Carina, super fijn hoe je direct reageerde op onze vraag voor onze jongste dochter van 1. Haar huid op haar teentje was opengespleten door zwelling van een breukje. In jouw verslag las ik hoe secuur je te werk gaat. Met de praktische oplossingen herstelde de huid binnen een aantal dagen voldoende, zodat het verband eraf kon en de huid verder zelf het werk kon doen. Dankjewel! Liefs Marieke

Marieke
een jaar geleden

Lieve Marieke,
Het was best een spannende vraag, omdat je dochter nog zo klein is. We hadden nauw contact over het herstel. Fijn als de kruiden hun werk doen!

marleen
2 jaar geleden

De Tisane die je hebt gemaakt voor ADD/ADHD is in de eerste plaats heerlijk om te drinken. Daarnaast werkte het rustgevend en verhelderend. Ik vind het mooi om te zien hoe jij deskundig en intuitief je kruiden mengt en inzet om tot een passende Tisane te komen. Echt een aanrader!

Ellen
2 jaar geleden

Het boek Lyme style heb ik in 1 keer uitgelezen! Nu herkende ik al veel uit het boek wat het lezen minder intensief maakte. Het is helpend om bij de dingen die ik al deed nu een goede onderbouwing te lezen wat me motiveert om het vol te houden. Ik zal dit boek zeker aanraden aan anderen die met lyme te dealen hebben.

Carina van Welzenis
2 jaar geleden

Hoi Ellen,
Heel fijn te lezen dat je veel aan het boek hebt gehad. Houd je proces vol en bij vragen kan je altijd mailen.

Olga van glabbeek blom
2 jaar geleden

Lief mooi mens, ik heb het boek gelezen als longcovid patient....veel last van prikkels, etc komt overeen, met lym.
Veel dingen herkend,veel uit kunnen halen,mijn vader was lymie.....ik raad mensen zeker aan te lezen,ook als mantelzorger.
Want heel eerlijk, veel dingen worden helder,na het lezen en opslaan van je boek.

Carina
2 jaar geleden

Hallo Olga,
Wat fijn dat je er als longcovid patient ook baat bij hebt gehad. Dit boek is heel handig voor veel chronisch zieken. Maar ik heb me gericht op mensen met de ziekte van Lyme.

Elisabeth Westerhof
3 jaar geleden

Heb het boek lymestyle een aantal maanden geleden gekocht en ik ondervind er vooral ook steun aan. Regelmatig herlees ik bepaalde hoofdstukken . Vooral het hoofdstuk over acceptatie en vriendjes worden met de ziekte (vind ik heeel moeilijk) helpt mij in donkere tijden. En ook het advies om een oudelullenbestaan te leven vind ik moeilijk maar zeker erg zinvol. Groeten Lies Westerhof

Ina
4 jaar geleden

Mooie website Carina!

Carina van Welzenis
4 jaar geleden

Dank je wel Ina. Er zit veel tijd in, maar ik ben heel tevreden over het resultaat.

Regina
4 jaar geleden

Het boek heeft een fijne schrijfstijl waardoor het makkelijk leest.
Veel tips en handvatten om te kiezen wat bij je past.