De week van de teek en de promotie van het boek lyme style

Gepubliceerd op 8 april 2020 om 18:48

De week van de teek, gepland van 6 tot en met 10 april, wordt uitgesteld naar de week van 22 tot en met 26 juni. De geplande activiteiten kunnen door de nieuwste coronamaatregelen niet doorgaan. Deze week wordt georganiseerd door een grote groep landelijke samenwerkende organisaties.

 

Voor mijn boek lyme style is dit uiteraard een geweldige week om aandacht te krijgen voor dit praktisch handboek voor lymepatiënten. Helaas door het coronavirus is ook deze week met alle activiteiten stil komen te liggen. Heel begrijpelijk, maar heel vervelend als je net je boek aan het promoten bent. In juni heb ik dus nieuwe kansen!

 

Of je via je werk of privé van de natuur geniet, je doet er goed aan om aandacht te besteden aan teken en tekenbeten en aan de mogelijke gevolgen van de ziekte van Lyme. Op https://www.weekvandeteek.nl/ vindt je informatie over de risico’s, beschermingsmiddelen en wat je moet doen wanneer je toch een beet hebt opgelopen. Bij https://www.tekenbeetziekten.nl/ kun je ook de nodige informatie vinden. Zij beschrijven goed de andere ziekten die de teek over kan brengen op de mens.

 

Heb je al de ziekte van Lyme opgelopen? Dan is mijn boek echt een praktisch handboek om direct mee aan de slag te gaan. En geloof in jezelf…verbetering in je situatie is echt wel mogelijk!

 

Mijn boek lyme style is te bestellen bij uitgeverij Boekscout via onderstaande link:

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=10247

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.