win actie met lyme style producten als prijs

Gepubliceerd op 1 april 2021 om 10:30

 

Gardanista, dé tuinbeurs van Nederland, heeft een win actie met mijn boek en tisanes uitgezet. Doe jij ook mee?

 

Doe mee en win!
Welke planten of kruiden gebruik jij vanwege de smaak of heilzame werking?

Veel planten hebben naast hun natuurlijke schoonheid ook nog een toegevoegde waarde doordat ze te gebruiken zijn in de keuken of hun toegeschreven heilzame werking.

Wat doe jij? Peterselie-pesto, rozenthee, … we zijn benieuwd naar jouw favoriete plant of kruid en de toepassing.
Plaats je reactie hieronder en win het boek Lyme Style of een bij jou passende heilzame kruidenthee (tisane) van lymestyle.nl.

Carina van Welzenis is een van de vele standhouders op Gardnista: ‘Leef in het groen’ van 22 t/m 26 september bij Zwolle. Zij is, als chronisch lymepatiënt, in de natuur op zoek gegaan naar planten en kruiden die haar positief ondersteunen in het dagelijks leven met lyme. Hierover schreef ze het boek Lyme Style voor patiënten, mantelzorgers en geïnteresseerden. Daarnaast stelt ze verschillende tisanes samen. Voor deze win-actie stelt Carina een boek en drie tisanes ter beschikking.
#gardenista #GardenistaFestival #Gardenista2021 #duurzaam #kruiden #kruidenthee #kruidentuin #tuin #buitenleven

Lyme style
Groei & Bloei
Havezate Den Alerdinck 

 
 
 
 
 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Sandy Groeneveld
3 jaar geleden

Hi!
Ik kreeg het artikel in Gardenista doorgestuurd van een collega :-) Zo herkenbaar! ik weet pas sinds 2020 dat ik Lyme heb, maar heb het waarschijnlijk al zo'n 13-17 jaar.
Ik ben van zwarte thee overgestapt op kruidentheeën van De Tuinen en nu naar Rooibosthee omdat theïnevrij mij toch beter lijkt te bevallen. Het is nog een zoektocht, maar ben zeer benieuwd naar de tisanes :-) en het boek, dus ik ga zoeken of deze ook voor ereader te bestellen is.